stante sa clenom!

Milí priatelia,

počiatočná myšlienka založenia Klubu priateľov a sympatizantov kubánskej a latinsko-americkej kultúry na Slovensku bola sústrediť všetky subjekty, ktoré pôsobia na Slovensku v oblasti latinsko-americkej kultúry na Slovensku do jedného celku., pretože takto ľahšie môžeme získať podporu MK SR pre našu činnosť.

O doterajšej činnosti klubu sme našich členov a sympatizantov priebežne informovali a takisto sme dali Vám na vedomie, že bola podpísaná medzištátna dohoda medzi Kubánskou republikou a Slovenskou republikou pre rozvoj hospodárskych, obchodných, finančných, vedecko-technických, športových, a kultúrnych vzťahov, včítane školstva.

Ak cheme byť úspešní v tejto našej snahe získať podporu štátu pre našu činnosť musíme mať predovšetkým raidne prihlásených členov v čo najväčšom počte. Kvôli tomu sme zriadili e-mailovú adresu : clcmiembro@gmail.com pre prihlasovanie členov.

Kto sa môže stať členom klubu ?

Osoby, ktoré pôsobia v oblasti kultúry, v médiách, umelecké súbory, podnikatelia a ostaní občania SR z rôznych regiónov Slovenska, ktorí sympatizujú s latinsko-americkou kultúrou, občania Kuby a ostatných štátov Latinskej-Ameriky spolu so svojimi rodinami žijúcimi na Slovensku.

Je dôležité, ak máte záujem stať sa členom klubu prihlásiť sa na vyššie uvedenej adrese, aby sme mohli vytvoriť databázu našich členov, aby sme mali kontakt na Vás a mohli Vás informovať o plánovaných podujatiach a prípadne doručiť pozvánky.

Odporúčame vám otvoriť si webovú stránku:

http://www.rtvkrea.sk/page.php?page= vídeo archív spravodajstvo (24.10.2008 pod názvom:Sny o Kube) – podujatie bolo uskutočnené na počesť Dňa kubánskej národnej kultúry na Veľvyslanectve Kubánskej republiky.

S pozdravom.

Rafael Batista

No hay comentarios: